Tyhjä

Yhteensä: 0,00 €

Olet täällä

Kuntosali, kausimaksu, 3 kk

45,00 €

Kuntosalin kolmen kuukauden kortti oikeuttaa käymään Maijamäen kuntosalilla 90 päivän (3 kk) ajan.

Kun maksat kuntosaliaikaa, niin ilmoita lisätietoja -kentässä kenelle kuntosaliaikaa ostetaan sekä alkamisaika (huomioi viive, noin 3 arkipäivää ja kts. edellisen kauden päättymispäivä esim. vanhasta kuntosalikortista. Voit myös mainita että alkamispäivä on edellisen jakson päättymispäivää seuraava päivä, mikäli et muista tarkkaa päättymispäivää) sekä mahdollisen pisara-avaimen numero. 

Tarkista vielä ennen maksamista että tiedot on oikein (pisara-avaimen numero ym.) Ota myös huomioon että tieto maksusta välittyy meille viiveellä noin 1-3 arkipäivää, jonka jälkeen kaupungintalon asiointipisteessä pisara-avain aktivoidaan toimintaan. Voit siis maksaa kuntosaliaikaa lisää jo hyvissä ajoin ennen edellisen ajan loppumista.

Saamasi varausvahvistus toimii todisteena maksetusta kuntosaliajasta. Myös liikuntahallin valvojilla on käytettävissään asiakasraportit.

Mikäli käytät kuntosalia myös esim. koulujen loma-aikana, perjantai-illalla tai viikonloppuisin niin tarvitset pisara-avaimen, joka on henkilökohtainen ja jonka saat 25 euron panttimaksua vastaan kaupungintalon asiointipisteestä, kts. aukioloajat alla olevasta linkistä kohdasta lisätietoja Maijamäen kuntosalista.

Kuntosalille on 14 vuoden ikäraja. Alle 14 vuotias ei saa mennä salille edes vanhempien seurassa.

Lisätietoa Maijamäen kuntosalista

 

Syntymäaika *
esim. allergiat ja rajoitukset
Yhteystietoja käytetään vain kaupungin omaan tiedottamiseen. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.