Tyhjä

Yhteensä: 0,00 €

Olet täällä

Kuntosali ja seniorikortti

Kuntosali

Ajankohtaista: Maijamäen kuntosali on suljettu ma 10.5. – ma 24.5 välisen ajan Maijamäen koulutalon remontin vuoksi. Remontti ulottautuu myös kuntosalin tiloihin. Pahoitelemme käyttökatkosta.

Maijamäen kuntosalikortteihin lisätään jatkoaika korvaamaan käyttämättä jäänyttä aikaa 3.12.-21.2., 1.-20.4.21, 10.5.-24.5.  Ota yhteyttä kaupungintalon asiointipisteeseen (palvelupiste@naantali.fi tai puh. 02 434 5211) kuntosalikortin uudelleen aktivointia varten.

Verkkokaupasta voi ostaa Maijamäen kuntosalille kuntosaliaikaa joko yhden tai kolmen kuukauden ajalle tai jopa vuodeksi kerrallaan.

Saamasi tilausvahvistus toimii asiointipisteestä aiemmin saamasi kuntosalikortin tapaan todisteena maksetusta kuntosaliajasta. 

  • Muista merkitä yhteystietolomakkeen -lisätietoja kenttään aloitusajan (huomioi viive, noin 3 pv) lisäksi myös pisara-avaimesi numero, mikäli sinulla sellainen on, jotta se saadaan myös aktivoitua toimintaan.
  • Pisara-avainta ei voi ostaa verkkokaupasta vaan sen saa edelleen 25 euron panttimaksua vastaan kaupungintalon asiointipisteestä. Normaaliviikkoina (koulujen työaika) salille kulku pe-su vain pisara-avaimella.
  • Kuntosali on auki talvikaudella koulujen työaikaan ma-pe klo 15-21 ja la-su klo 8-21.  Kts. koulujen loma-ajan ja muiden poikkeuspäivien aukiolojat ja muut kuntosalia koskevat tiedot kaupungin verkkosivuilta kohdasta liikunta- ja ulkoilu/kuntosali.

Kuntosaliaikaa voi edelleen ostaa verkkokaupan lisäksi myös asiointipisteestä.

 

Seniorikortti +65

Seniorikortin voi aktivoida kevätkaudelle 2021 ostamalla tuote verkkokaupasta tai kaupungin asiointipisteistä. Verkkokaupasta maksun suorituksen yhteydessä on lisätietokohtaan merkittävä olemassa olevasta seniorikortissa oleva asiakasnumero. Kortti aktivoituu kolmen arkipäivän kuluessa maksusta. 

Mikäli sinulla ei ole aiemmin ollut Naantalin seniorikorttia, hae korttia täyttämällä seniorikorttihakemus ja noutamalla uusi kortti maksua vastaan kaupungin asiointipisteestä. Ensimmäisellä kerralla kortista peritään 5 € maksu sekä voimassa oleva kausimaksu, joka on kevätkaudelta 35 €.