Tyhjä

Yhteensä: 0,00 €

Olet täällä

Kuntosali

Avoinna 1.6.-16.8. päivittäin klo 8.00-21.00. Ei naisten vuoroja. Kulku vain avainkorteilla ja remontin vuoksi meren puoleisesta takaovesta.
Kuntosalikortteihin lisätään jatkoaika korvaamaan käyttämättä jäänyttä aikaa 16.3.-30.5.2020. Ota yhteyttä kaupungintalon asiointipisteeseen kuntosalikortin uudelleen aktivointia varten os. palvelupiste@naantali.fi tai puh. 02 434 5211, kiitos
Verkkokaupasta voi ostaa Maijamäen kuntosalille kuntosaliaikaa joko yhden tai kolmen kuukauden ajalle tai jopa vuodeksi kerrallaan.
Saamasi tilausvahvistus toimii asiointipisteestä aiemmin saamasi kuntosalikortin tapaan todisteena maksetusta kuntosaliajasta. 

  • Muista merkitä yhteystietolomakkeen -lisätietoja kenttään aloitusajan (huomioi viive, noin 3 pv) lisäksi myös pisara-avaimesi numero, mikäli sinulla sellainen on, jotta se saadaan myös aktivoitua toimintaan.
  • Pisara-avainta ei voi ostaa verkkokaupasta vaan sen saa edelleen 25 euron panttimaksua vastaan kaupungintalon asiointipisteestä. Normaaliviikkoina (koulujen työaika) salille kulku pe-su vain pisara-avaimella.
  • Kuntosali on auki talvikaudella koulujen työaikaan ma-pe klo 15-21 ja la-su klo 8-21.  Kts. koulujen loma-ajan ja muiden poikkeuspäivien aukiolojat ja muut kuntosalia koskevat tiedot kaupungin verkkosivuilta kohdasta liikunta- ja ulkoilu/kuntosali.

Kuntosaliaikaa voi edelleen ostaa verkkokaupan lisäksi myös asiointipisteestä.