Tyhjä

Yhteensä: 0,00 €

Olet täällä

Soveltava ratsastus, leiripäivä 19.6.21

35,00 €

La 19.6. klo 10-15 Metsälehdon tilalla (os. Vuoristotie 7, 24130 Hietamäki, Mynämäki).

Leiripäivä on tarkoitettu henkilöille, joilla on erityisohjauksen tai sovellutusten tarve sairauden, liikuntarajoitteen, vamman, elämäntilanteen tai toimintakyvyn heikentymisen vuoksi sekä heidän avustajilleen tai perheenjäsenilleen.

Leiripäivän ohjelmassa on mm. hevosten hoitoa ja maastakäsittelyä, ratsastusta sekä kärryajelua. Halutessa voi myös maalata hevosenkengän muistoksi leiripäivästä. Päivän aikana on taukoja, jolloin voi syödä omia eväitä.

Leirille mahtuu 8 varsinaista osallistujaa, joille varataan hevonen, taluttaja ja mahdollisuus ratsastukseen ja kärryajeluun. Hevostilalle voi osallistujan kanssa tulla myös muu henkilö viettämään yhteistä aikaa ja leiripäivää osallistumatta varsinaiseen ratsastustoimintaan (osallistuminen ilman hevosvarausta maksuton). Ilmoittautumisen yhteydessä lisätiedoissa mainittava osallistujan mahdollinen sovellutuksen tarve sekä ilman maksua osallistuvien määrä.

Lisätietoa leiripäivästä voi tiedustella suoraan tallilta Tiina Gustafsson tiinachoko@gmail.com, 044 9962535 tai soveltavan liikunnan ohjaajalta. 

Syntymäaika *
esim. allergiat ja rajoitukset
Yhteystietoja käytetään vain kaupungin omaan tiedottamiseen. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.
Paikkoja jäljellä: 
8